برندکده

معرفی برندهای پوشاک | نمایندگی فروش | حراج فصلی | خرید لباس | خرید انلاین لباس

برندکده

معرفی برندهای پوشاک | نمایندگی فروش | حراج فصلی | خرید لباس | خرید انلاین لباس

تشخیص چرم طبیعی از چرم مصنوعی

اغلب مردم در هنگام خرید چرم دچار سر درگمی می شوند که کدام طبیعی و کدام مصنوعی است.

اغلب مردم در هنگام خرید چرم دچار سر درگمی می شوند که کدام طبیعی و کدام مصنوعی است. حتما برای شما هم پیش آمده که برای خریدکفش، کیف، کاپشن، دستکش یا هر محصول چرمی دیگر به فروشگاه رفته ولی از اصل بودن آن تردید داشته باشید. راه های مختلفی برای تشخیص چرم طبیعی از چرم مصنوعی وجود دارد. ما 10 روش برای تشخیص چرم اصل از چرم مصنوعی می باشد که در ادامه با وبلاگ مد و فشن برندکده همراه باشید:

1- دوری کردن از محصولاتی که هیچ ادعا  و نشانه ای بر اصل بودن چرم ندارند

اگر محصول هیچ برچسبی نداشت به این معنیست که فروشنده قصد پنهان کردن این حقیقت را دارد که چرم اصل نیست. ولی اکثر تولیدکنندگان و فروشندگان به استفاده از چرم اصل افتخار می کنند و با این عناوین آن را نشان می دهند:

  • Real leather (چرم واقعی و طبیعی)
  • Genuine leather(چرم اصل)
  • Top/Full grain leather(چرم لایه لایه نشده)
  • Made with animal products (ساخته شده با محصولات حیوانی)

2- بررسی رگه های سطح چرم، منافذ، عیوب و ناهمواری ناموزونی که منحصر و نشانه ی چرم اصل است

این عیوب در چرم در واقع نشانه ی خوبی است. چراکه چرم اصلی که از پوست حیوانات ساخته شده به طور طبیعی و تصادفی هر قسمت از آن  دارای طرح منحصر به فردی است. طرح های منظم و تکرار شونده اغلب نشانه های چرم مصنوعی است. البته تولید کنندگان ماهر، طرح های خود را به تقلید از چرم طبیعی و مشابه آن می سازند که چندان قابل تشخیص نیست.

 3- فشار دادن چرم  و بررسی چین و چروک

چرم واقعی مانند پوست اگر تحت فشار قرار گیرد چین و چروک می خورد ولی چرم مصنوعی فقط زیر فشار انگشت شما فرو می رود و شکل و استحکام خود را حفظ می کند.

4-  بو کردن چرم و احساس یک بوی طبیعی، بوی پلاستیک و مواد شیمیایی نشانه چرم مصنوعی است

اگر از بویی که چرم اصل باید داشته باشد مطمئن نیستید، به یک فروشگاه معتبر چرم اصل بروید و چند کیف و کفش را بو کنید. سپس اگر چرم مصنوعی هم داشتند آن را تقاضا کنید که بوی آن را هم امتحان کنید. حال که می دانید دنبال چه بویی هستید، می توانید متوجه تفاوت آن دو شوید. دقت کنید که فقط چرم اصل است که بوی طبیعی پوست حیوان را می دهد و چرم مصنوعی بوی پلاستیک می دهد.

5- استفاده از آزمون آتش با علم به اینکه قسمتی از جنس تخریب می شود

یک قسمت از محصول را که خارج از دید است، مثلا قسمت پشت لباس را انتخاب کرده و برای 10 تا 15 ثانیه زیر شعله کوچکی نگه دارید. چرم طبیعی کمی نیمسوز شده و بویی شبیه موی سوخته می دهد ولی چرم مصنوعی آتش گرفته و شعله آن بوی پلاستیک می دهد.

6-  لبه های چرم طبیعی حالت ناهموار دارد ولی لبه ی چرم مصنوعی صاف و بی عیب است

برش چرم مصنوعی ماشینی است. چرم طبیعی رشته و بافتی دارد که در لبه ها مشخص است ولی چرم مصنوعی این رشته و حالت را ندارد و یکنواخت است.

7-  تا کردن چرم طبیعی باعث کمی تغییر رنگ در آن می شود

مثل آزمون چین و چروک، چرم طبیعی هنگام تا خوردن حالت ارتجاعی خاصی دارد و کمی رنگ چرم در آن قسمت تغییر می کند و چین و چروک می خورد. چرم مصنوعی سخت تر است و تا کردن آن قدری مشکل تر.

8-  ریختن کمی آب روی چرم؛ چرم طبیعی رطوبت را جذب می کند

اگر چرم مصنوعی باشد آب روی آن می ماند. ولی چرم طبیعی ظرف چند ثانیه آب را به خود جذب می کند. چون چرم طبیعی به طور کامل ضد آب نیست.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.