برندکده

معرفی برندهای پوشاک | نمایندگی فروش | حراج فصلی | خرید لباس | خرید انلاین لباس

برندکده

معرفی برندهای پوشاک | نمایندگی فروش | حراج فصلی | خرید لباس | خرید انلاین لباس

چرا در نان جوش شیرین مصرف می کنند؟


به گزارش وب سایت تنور دلایل استفاده از جوش شیرین در پخت نان:
۱) جلوگیری از سفت و لاستیکی شدن نان
۲) ایجاد تاولهای ریز و زیبا روی نان
۳) تسریع در بعمل آوری کاذب تخمیر
۴۴) ارزانی جوش نسبت به مخمر

موارد بالا مزایای جوش شیرین در پخت نان است که قابل کتمان نیست، ولی ایراد جوش این است که با ایجاد دیوار دفاعی مانع تخریب اسید فیتیک خمیر که عامل مزاحم آزادی املاح موجود در غلات و آزادی املاحی همچون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی موجود در نان می شود و موجب مبتلا به انواع بیماریها مثل کم خونی، پوکی، استخوان، سلیاک و سرطان میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.